Ayamas Pasir Gudang

Ayamas merupakan syarikat pertama di Malaysia untuk memperkenalkan jualan ayam dan produk ayam berasaskan melalui rangkaian milik syarikat, berhawa dingin kedai – butik ayam. (Secara tradisinya, burung hidup telah disembelih dan dijual hanya dalam pasaran ‘basah’). Kedai Ayamas rantaian pasaran HALAL, berkualiti tinggi ayam berjenama yang hygienically diproses dan dibungkus dalam tumbuhan Syarikat sendiri.

Di samping produk ayam sejuk dan nilai tambah produk ayam yang diproses selanjutnya, rantaian runcit Ayamas adalah yang pertama di negara ini untuk menawarkan pelbagai lazat Roasters ayam dan makanan ringan berasaskan ayam. Satu dengan mudah boleh membeli berkhasiat dan lazat, sedia untuk makan makanan untuk Fleet mudah, sedia untuk memasak produk beku, ayam sejuk segar dan produk runcit yang terdiri daripada sos khas untuk kuih-muih dan minuman.

Kedai yang pertama telah dibuka di Seapark pada 29 April 1988. Hari ini, ia mempunyai 74 kedai di seluruh negara. Ini adalah pada dasarnya sebuah kedai dengan nisbah 30:70 di segi daging ayam peruncitan berbanding barangan runcit yang melengkapkan produk ayam. Setiap tahun, lebih dan lebih banyak cawangan akan ditambah kepada rantaian; dan ini digayakan untuk memberi lebih penekanan terhadap jualan margin tinggi sedia untuk makan ayam produk gourmet.

Kedai Ayamas ini terletak hanya satu minit dari homestay kami, Kedai Ayamas ini terletak di Lot PTD 179294,Ground & 1st Floor, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang. Melalui sinergi dalam Kumpulan QSR, kawalan kualiti dan kos telah membantu meningkatkan keuntungan Ayamas.
Untuk maklumat lanjut mengenai Kedai Ayamas, sila layari http://www.kedaiayamas.com.my

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s